De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van donderdag (17.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.

15 oktober 2016

Ernstige hinder in bereikbaarheid Agneskerk op zondag 16 oktober

Wees gedachtig dat gij de dag des Heren heiligt (derde gebod).

Zondag 16 oktober a.s. vindt de marathon van Amsterdam plaats. Het parcours loopt ook dit jaar weer langs onze kerk over de Amstelveenseweg. De bereikbaarheid van de kerk is die dag dan ook bijzonder lastig. Ook het openbaar vervoer wordt namelijk voor een groot deel stilgelegd.

Met de auto blijft de kerk bereikbaar vanaf de Cornelis Lelylaan en de Overtoom via de A10-West (S106) tot aan het Hoofddorpplein. Vanaf daar is het circa 15 minuten lopen naar de kerk. De afrit van de A-10 bij het VU-ziekenhuis (S108) zal worden afgesloten.

Tram 2 rijdt alleen op het deel Nieuw Sloten - Hoofddorpplein v.v. Tram 16 rijdt alleen tussen Haarlemmermeerstation en Centraal Station v.v. Bus 15 rijdt komende van Sloterdijk vanaf het Hoofddorpplein naar de Louwesweg v.v.

Connexxion lijnen 170, 172 en 174 worden gedeeltelijk omgeleid over een andere route.

Voor meer informatie over de omleidingen in het openbaar vervoer kunt u terecht op de websites van het GVB en van Connexxion.