De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktober - Rozenkransmaand

Van dinsdag tot en met vrijdag om 11.45 uur (niet op dinsdag 16 oktober): Marialof (in aansluiting op de H. Mis)
Dagelijks om 10.30 uur: Rozenkransgebed

24 maart 2018

Aanvang zomertijd: Komende nacht gaat de klok één uur vooruit

Vannacht om 2.00 uur gaat de zomertijd in. Dat betekent dat de klok één uur vooruit wordt gezet.

Deze zondag wordt Palmzondag gevierd. Om 11.00 uur (zomertijd) begint de palmwijding en processie, waarna de Hoogmis met gezongen Passie zal worden gevierd. Voorafgaand is er om 10.30 uur (zomertijd) Rozenkransgebed en biechtgelegenheid.