De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

20 oktober 2018

Ernstige hinder in bereikbaarheid Agneskerk op zondag 21 oktober

Wees gedachtig dat gij de dag des Heren heiligt (derde gebod).

Zondag 21 oktober a.s. vindt de marathon van Amsterdam plaats. Het parcours loopt ook dit jaar weer langs onze kerk over de Amstelveenseweg, waar bovendien nog volop wegwerkzaamheden gaande zijn. De bereikbaarheid van de kerk is die dag dan ook bijzonder lastig. Ook het openbaar vervoer wordt namelijk voor een groot deel stilgelegd.

Met de auto blijft de kerk bereikbaar vanaf de Cornelis Lelylaan en de Overtoom via de A10-West (S106) tot aan het Hoofddorpplein. Vanaf daar is het circa 15 minuten lopen naar de kerk. De afritten van de A-10 bij het VU-ziekenhuis (S108) en de Rivierenbuurt (S110) zullen worden afgesloten.

Tram 2 rijdt alleen op het deel Nieuw Sloten - Hoofddorpplein v.v. Tram 5 rijdt van Amstelveen-Binnenhof tot Station Zuid v.v. Tram 11 rijdt de gehele dag niet. Bus 15 rijdt komende van Sloterdijk vanaf het Hoofddorpplein via de Aalsmeerweg, Henk Sneevlietweg, Ringweg A10 West, Snelweg A4 - afrit Sloten - terug via toerit Sloten - Snelweg A4, Ringweg A10 Zuid, Amstelveenseweg, De Boelelaan, Parnassusweg en Strawinskylaan naar Station Zuid v.v.

Connexxion meldt geen omleidingen op de website, maar ook deze bussen kunnen ernstige hinder ondervinden op hun gebruikelijke route.

Voor meer informatie over de omleidingen in het openbaar vervoer kunt u terecht op de website van het GVB.