De kalender is bijgewerkt tot en met 31 juli 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van de heilige Mis op zondag om 11.00 uur via YouTube kunt u hier bekijken.

30 maart 2019

Aanvang zomertijd: Komende nacht gaat de klok één uur vooruit

Vannacht om 2.00 uur gaat de zomertijd in. Dat betekent dat de klok één uur vooruit wordt gezet.

Morgen vieren we de vierde zondag van de Vasten (Dominica Quarta in Quadragesima), ook wel halfvasten of Zondag Laetare (Missa 'Lætáre') genoemd; de liturgische kleur is niet paars maar roze, als teken dat we halverwege de vastentijd alvast hoopvol uitzien naar Pasen. Om 11.00 uur (zomertijd) begint de gezongen Hoogmis. Voorafgaand is er om 10.30 uur (zomertijd) Rozenkransgebed en biechtgelegenheid.