1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

30 maart 2019

Aanvang zomertijd: Komende nacht gaat de klok één uur vooruit

Vannacht om 2.00 uur gaat de zomertijd in. Dat betekent dat de klok één uur vooruit wordt gezet.

Morgen vieren we de vierde zondag van de Vasten (Dominica Quarta in Quadragesima), ook wel halfvasten of Zondag Laetare (Missa 'Lætáre') genoemd; de liturgische kleur is niet paars maar roze, als teken dat we halverwege de vastentijd alvast hoopvol uitzien naar Pasen. Om 11.00 uur (zomertijd) begint de gezongen Hoogmis. Voorafgaand is er om 10.30 uur (zomertijd) Rozenkransgebed en biechtgelegenheid.