De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

26 oktober 2019

Allerheiligen en Allerzielen

Op vrijdag 1 november viert de Kerk het hoogfeest van Allerheiligen. Dit is een verplichte kerkelijke feestdag. We vieren dit feest met een gelezen heilige Mis om 11.00 uur en een gezongen heilige Mis om 19.00 uur.

Op de gedachtenis van Allerzielen (zaterdag 2 november) worden voor de zielenrust van de overleden gelovigen meerdere H.H. Requiemmissen opgedragen. De tijden zijn als volgt:
11.00 uur: Gezongen H. Requiemmis met absoute
± 12.30 uur: Gelezen H. Requiemmis