De kalender is bijgewerkt tot en met 31 juli 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van de heilige Mis op zondag om 11.00 uur via YouTube kunt u hier bekijken.

26 oktober 2019

Allerheiligen en Allerzielen

Op vrijdag 1 november viert de Kerk het hoogfeest van Allerheiligen. Dit is een verplichte kerkelijke feestdag. We vieren dit feest met een gelezen heilige Mis om 11.00 uur en een gezongen heilige Mis om 19.00 uur.

Op de gedachtenis van Allerzielen (zaterdag 2 november) worden voor de zielenrust van de overleden gelovigen meerdere H.H. Requiemmissen opgedragen. De tijden zijn als volgt:
11.00 uur: Gezongen H. Requiemmis met absoute
± 12.30 uur: Gelezen H. Requiemmis