De kalender is bijgewerkt tot en met 31 mei 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Meimaand - Mariamaand: Marialof van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur. Openingslof op maandag 1 mei.

20 april 2017

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 22 april 2017

De derde zaterdag in april was Paaszaterdag, daarom worden deze maand de lezing en de voorafgaande heilige Mis voor de Sint-Nicolaasacademie een week verschoven naar zaterdag 22 april. De lezing wordt gegeven door de heer dr Alexander de Groot, historicus en werkzaam aan de Universiteit van Leiden. Hij bespreekt de scheiding van islam en Staat met als voorbeeld het Ottomaanse Rijk en de republiek Turkije.

De lezing wordt om 10.00 uur voorafgegaan door een H. Mis in de kerk.

Zie: De website van de academie.