De kalender is bijgewerkt tot en met 31 juli 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van de heilige Mis op zondag om 11.00 uur via YouTube kunt u hier bekijken.

Inschrijving (nieuw/wijzigen)

De H. Jozefparochie bij de Sint-Agneskerk is een personele parochie. Een personele parochie richt zich niet op de gelovigen van een bepaald gebied, maar op een bepaalde groep gelovigen. in dit geval gelovigen die een voorkeur hebben voor de traditionele Latijnse liturgie. Hieronder vindt u een formulier waarmee u zich kunt inschrijven in onze parochie of uw inschrijving kunt wijzigen. Wilt u ons helpen het ledenbestand actueel te houden? Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en inschrijving heeft geen gevolgen voor de eventuele registratie bij een andere parochie.

Klik op het symbool in de rechterbovenhoek van onderstaande afbeelding om het formulier te openen en te kunnen printen.