1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 30 november 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Inschrijving (nieuw/wijzigen)

De H. Jozefparochie bij de Sint-Agneskerk is een personele parochie. Een personele parochie richt zich niet op de gelovigen van een bepaald gebied, maar op een bepaalde groep gelovigen. in dit geval gelovigen die een voorkeur hebben voor de traditionele Latijnse liturgie. Hieronder vindt u een formulier waarmee u zich kunt inschrijven in onze parochie of uw inschrijving kunt wijzigen. Wilt u ons helpen het ledenbestand actueel te houden? Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en inschrijving heeft geen gevolgen voor de eventuele registratie bij een andere parochie.

Klik op het symbool in de rechterbovenhoek van onderstaande afbeelding om het formulier te openen en te kunnen printen.