De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans: stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89 t.n.v. R.-k. parochie H. Jozef

Kalender

Dit is de agenda van onze kerk. Hierin staan de tijden van de H.H. Missen en andere liturgische vieringen vermeld. De heiligenkalender - volgens het Missaal van 1962 - is eveneens opgenomen.

Alle H.H. Missen vinden plaats volgens de buitengewone vorm van de Romeinse ritus (Tridentijnse liturgie) van de Rooms-katholieke Kerk, tenzij anders vermeld.