De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans 2018 en stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89

Klik hier voor meer informatie.

3 februari 2011

Jongetje komt Paus spontaan begroeten tijdens algemene audiëntie

Tijdens de algemene audiëntie van paus Benedictus XVI op woensdag 2 februari in de zaal van Paulus VI in het Vaticaan wist een jongetje door de bewaking te breken. Hij rende naar de Paus toe om hem te begroeten. De Heilige Vader sprak kort met de jongen en zegende hem. Even vlug als hij te voorschijn was gekomen nam hij vervolgens zijn plaats tussen de gelovigen weer in.