De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans 2018 en stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89

Klik hier voor meer informatie.

26 augustus 2014

Catechese voor volwassenen

Dinsdag 26 augustus gaat een nieuwe catecheseserie voor volwassenen van start. De cursus vindt plaats elke twee weken in twee sessies, op dinsdag en op zaterdag, na de H. Mis van 11.00 uur en duurt telkens circa een uur. De catechese over het Rooms-katholieke geloof wordt gegeven aan de hand van de grote catechismus van de H. paus Pius X. De catechese op zaterdag is dezelfde als die op dinsdag, maar is bestemd voor belangstellenden die door de week niet in de gelegenheid zijn om te komen.

Voor elke deelnemer zijn drie boeken beschikbaar: de catechismus zelf, een samenvatting en een prentencatechismus. De catechese vindt plaats in de zaal van de pastorie; de kosten bedragen EUR 15, dat is inclusief boeken en koffie of thee. Aanmelden is niet nodig.