De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

15 januari 2015

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 17 januari 2015

Op zaterdag 17 januari 2015 belicht kunstschilder Paul van Dongen de katholieke kunst van het afgelopen decennium in zijn lezing voor de Sint-Nicolaasacademie.

Vanaf 13.30 uur is er voor belangstellenden een rondleiding langs zijn eigen werk in een Amsterdamse galerie. De lezing begint rond 11.00 uur in de grote zaal van de pastorie. Voorafgaand wordt er in de kerk om 10.00 uur een gelezen H. Mis opgedragen.

Zie: De website van de academie.