De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

22 februari 2015

Nieuwe dirigent

Op zaterdag 21 februari 2015 bereikte een van onze oudste parochianen, mevrouw H.A.W. de Rijk-van der Moolen, de gezegende leeftijd van 90 jaar. Na een heilige Mis in onze kerk, die op deze dag tot haar intentie werd opgedragen, was er een gezellig samenzijn in de pastorie, waarbij de taart niet mocht ontbreken. Als moeder van acht kinderen weet ze als geen ander dat je zelf de regie moet houden om in het goede ritme te blijven...

Met dank aan de koster voor het maken van de video.