Actie Kerkbalans 2023
Draagt u ook financieel een steentje bij aan uw parochie?
Bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89 ten name van Parochie van de H. Jozef te Amsterdam onder vermelding van ‘Kerkbalans 2023’.

22 februari 2015

Nieuwe dirigent

Op zaterdag 21 februari 2015 bereikte een van onze oudste parochianen, mevrouw H.A.W. de Rijk-van der Moolen, de gezegende leeftijd van 90 jaar. Na een heilige Mis in onze kerk, die op deze dag tot haar intentie werd opgedragen, was er een gezellig samenzijn in de pastorie, waarbij de taart niet mocht ontbreken. Als moeder van acht kinderen weet ze als geen ander dat je zelf de regie moet houden om in het goede ritme te blijven...

Met dank aan de koster voor het maken van de video.