De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Zaterdag 25 maart om 11.00 uur: Gezongen heilige Mis op het hoogfeest van Maria Boodschap

22 januari 2016

Nieuwjaarsreceptie op zondag 24 januari

Op zondag 24 januari vieren we het feest van de patrones van ons kerkgebouw (met als commemoratie: Zondag Septuagesima). Na afloop van de Hoogmis is er tot 15.00 uur een Nieuwjaarsreceptie in de grote zaal van de pastorie. Er vindt een veiling plaats van enkele (religieuze) artikelen en er zal een goochelact worden opgevoerd.

Als iedereen een (koud) gerecht meebrengt, dan creëren we samen een feestelijk buffet.