De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

22 januari 2016

Nieuwjaarsreceptie op zondag 24 januari

Op zondag 24 januari vieren we het feest van de patrones van ons kerkgebouw (met als commemoratie: Zondag Septuagesima). Na afloop van de Hoogmis is er tot 15.00 uur een Nieuwjaarsreceptie in de grote zaal van de pastorie. Er vindt een veiling plaats van enkele (religieuze) artikelen en er zal een goochelact worden opgevoerd.

Als iedereen een (koud) gerecht meebrengt, dan creëren we samen een feestelijk buffet.