De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

5 augustus 2016

Wijziging uitstelling Allerheiligste

Het Allerheiligste Sacrament des Altaars werd gedurende vele jaren op de derde vrijdag van de maand ter aanbidding uitgesteld. Deze uitstelling wordt met ingang van deze maand verplaatst naar de eerste vrijdag - dat is vandaag -, de dag die in het bijzonder is toegewijd aan het heilig Hart van Jezus. De uitstelling begint na de heilige Mis (rond 12.00 uur) en wordt om 15.00 uur afgesloten met de Rozenkrans van de goddelijke Barmhartigheid.