De kalender is bijgewerkt tot en met 30 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van dinsdag 2 juni (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

5 augustus 2016

Wijziging uitstelling Allerheiligste

Het Allerheiligste Sacrament des Altaars werd gedurende vele jaren op de derde vrijdag van de maand ter aanbidding uitgesteld. Deze uitstelling wordt met ingang van deze maand verplaatst naar de eerste vrijdag - dat is vandaag -, de dag die in het bijzonder is toegewijd aan het heilig Hart van Jezus. De uitstelling begint na de heilige Mis (rond 12.00 uur) en wordt om 15.00 uur afgesloten met de Rozenkrans van de goddelijke Barmhartigheid.