De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van donderdag (17.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.

Routebeschrijving / contact

Per auto
De Sint-Agneskerk is zeer goed bereikbaar per auto, zowel vanuit de stad Amsterdam als vanaf de snelweg A10 (afrit S107).

In de omliggende straten is parkeergelegenheid (betaald; op zondag gratis).
Parkeren op de ventweg vóór de kerk is niet toegestaan. Indien u daar toch parkeert, dan geschiedt dat op eigen risico. Houdt u in elk geval de doorgang vrij voor anderen: voertuigen, rolstoelen, rollators, fietsers, voetgangers en voor hulpdiensten, zoals brandweer en ambulances.

Grotere kaart weergeven

Openbaar vervoer
Vele bus-, tram- en metrolijnen, afkomstig uit alle richtingen, hebben een halte vlakbij of in de buurt van onze kerk (zie plattegrond).

Taxi
Er is een taxistandplaats recht tegenover de kerk.

Klik op de kaart voor een vergroting.

Rooms-katholieke kerk van de heilige Agnes
Amstelveenseweg 161-163
1075 XA Amsterdam