De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

12 juli 2011

Eerste Tridentijnse Mis van diaken Patrick Kuis

Afgelopen zondag assisteerde Patrick Kuis tijdens de Hoogmis in onze kerk. Deze keer niet in de rol van subdiaken, maar als diaken.

Na zijn wijding tot diaken - in juni jl. - mag hij tijdens de heilige Mis het Evangelie zingen, preken en de heilige communie uitreiken.

Onderstaande foto's geven een indruk van 'zijn' eerste plechtige Drieherenmis als diaken.

Bewieroking van het Evangelieboek.

Tijdens de homilie vanaf de preekstoel.

Ite Missa est.