1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Actie Kerkbalans 2019: Wat is de kerk u waard?

Van zaterdag 19 januari tot en met zaterdag 2 februari wordt de jaarlijkse actie Kerkbalans gehouden. De inzameling vindt plaats voor onze eigen kerk en parochie.
Klik hier voor meer informatie.

10 juli 2011

Drieherenmis op zondag 10 juli 2011

Op zondag 10 juli zal de pasgewijde diaken Patrick Kuis assisteren tijdens de Hoogmis in onze kerk en ook de preek verzorgen.

Patrick werd enkele weken geleden tot diaken gewijd door mgr A.L.M. Hurkmans, bisschop van 's-Hertogenbosch, in de kathedrale basiliek van Sint Jan Evangelist in die stad (zie foto).

Na afloop van de Hoogmis in onze kerk kunt u Patrick in de pastorie feliciteren met zijn diakenwijding.