De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

5 juli 2011

Informatiebulletin voor de maand juli is verschenen

Het Informatiebulletin van onze kerk voor de maand juli is verschenen. Hierin aandacht voor de komst van een Amerikaanse seminarist, de ontmoeting van Anna en Joachim bij de Gouden Poort en een plechtige Drieherenmis met assistentie van de pasgewijde diaken Patrick Kuis.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin juli'. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis per e-mail (klik hier) te ontvangen.