De kalender is bijgewerkt tot en met 31 maart 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Zaterdag 25 maart om 11.00 uur: Gezongen heilige Mis op het hoogfeest van Maria Boodschap

5 november 2016

Toediening H. Vormsel

Vrijdag 11 november zal om 19.00 uur het sacrament van het heilig Vormsel worden toegediend aan een aantal gelovigen uit onze parochie.

Bedienaar van het Vormselsacrament is Zijne Hoogwaardige Excellentie mgr dr J.W.M. Hendriks (foto), hulpbisschop van Haarlem-Amsterdam. Het is de derde keer dat de Bisschop dit sacrament in de traditionele vorm in onze parochie komt toedienen.

De liturgie bestaat uitsluitend uit de ritus van het heilig Vormsel, er is die avond geen heilige Mis.

Bidden we de komende dagen voor de vormelingen: Dat zij in dit sacrament de wapenrusting Gods mogen ontvangen.