De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

15 november 2016

Informatietafel

De informatietafel bij de ingang van de kerk is uitsluitend bestemd voor het Informatiebulletin en voor eventuele andere berichten van en over onze parochie.

U wordt dringend verzocht om daar geen eigen kranten, tijdschriften, boeken, folders, gevonden voorwerpen, bidprentjes, devotionalia, tassen, tafelkleden of wat dan ook neer te leggen. Deze zullen worden verwijderd.

Mocht u van mening zijn dat uw lectuur ook door andere kerkgangers gelezen moet worden, dan kunt u dit voorleggen aan de pastoor. Eventueel kan hiervoor een passende locatie worden ingericht.