Actie Kerkbalans 2023
Draagt u ook financieel een steentje bij aan uw parochie?
Bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89 ten name van Parochie van de H. Jozef te Amsterdam onder vermelding van ‘Kerkbalans 2023’.

5 november 2016

Toediening H. Vormsel

Vrijdag 11 november zal om 19.00 uur het sacrament van het heilig Vormsel worden toegediend aan een aantal gelovigen uit onze parochie.

Bedienaar van het Vormselsacrament is Zijne Hoogwaardige Excellentie mgr dr J.W.M. Hendriks (foto), hulpbisschop van Haarlem-Amsterdam. Het is de derde keer dat de Bisschop dit sacrament in de traditionele vorm in onze parochie komt toedienen.

De liturgie bestaat uitsluitend uit de ritus van het heilig Vormsel, er is die avond geen heilige Mis.

Bidden we de komende dagen voor de vormelingen: Dat zij in dit sacrament de wapenrusting Gods mogen ontvangen.