De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Bidt u thuis ook mee?

Met de Oktobermaand - Rozenkransmaand - Rozenkransnoveen voor Kerk, gezin en vaderland: klik hier.
Om eerherstel te brengen aan Jezus in het Allerheiligste Sacrament: klik hier.

7 november 2016

Overlijdensbericht van de heer J.R. Tjon Atsoi

Op zaterdag 5 november is - voorzien van het heilig Sacrament der zieken - na een kort ziekbed overleden de heer Jabcoon Rudolf Tjon Atsoi (foto) op de leeftijd van 89 jaar.

De kerkelijke begrafenisplechtigheid zal plaatsvinden op maandag 14 november om 14.00 uur op de R.-k. begraafplaats Buitenveldert.

Bidden wij voor de zielenrust van de heer Tjon Atsoi en om Gods ontferming over zijn echtgenote. Tot enkele jaren geleden waren beiden vaste bezoekers van de zondagse Hoogmis in onze kerk. Het echtpaar is bijna 72 jaar gehuwd geweest.