De kalender is bijgewerkt tot en met 31 december 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

31 augustus 2013

Informatiebulletin voor de maand september is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand september is verschenen. Daarin wordt uw gebed gevraagd voor de vervolgde christenen in het Midden-Oosten, verder is er aandacht voor de bijeenkomsten van de Sint-Nicolaasacademie en de Junioracademie, de prolife-gebedsdag in Den Haag en het feest van de heilige aartsengel Michaël.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin september'. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.