De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

13 september 2013

Junioracademie over Lijkwade van Turijn

Op zaterdagavond 14 september wordt om 20.00 uur de volgende Junioracademie, het jongere zusje van de Sint-Nicolaasacademie, gehouden in de grote zaal van de pastorie.

Het onderwerp is deze keer de Lijkwade van Turijn. De eerwaarde heer Peter Van de Kerckhove, pr., zal de gastspreker zijn over een van de oudste christelijke relikwieën, die bewaard wordt in de Dom van Turijn.

Iedereen is van harte welkom.