De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van woensdag 27 mei (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

13 september 2013

Junioracademie over Lijkwade van Turijn

Op zaterdagavond 14 september wordt om 20.00 uur de volgende Junioracademie, het jongere zusje van de Sint-Nicolaasacademie, gehouden in de grote zaal van de pastorie.

Het onderwerp is deze keer de Lijkwade van Turijn. De eerwaarde heer Peter Van de Kerckhove, pr., zal de gastspreker zijn over een van de oudste christelijke relikwieën, die bewaard wordt in de Dom van Turijn.

Iedereen is van harte welkom.