De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

23 september 2013

Prolife-gebedsdag in Den Haag

Mgr dr E.J. de Jong,
hulpbisschop van Roermond

Op dinsdag 24 september organiseert de Stichting voor Recht zonder Onderscheid een nationale gebeds- en boetedag tegen abortus en euthanasie in Den Haag. De bijeenkomst begint om 11.00 uur op het Plein en duurt tot 14.30 uur. De leiding van de dag berust bij mgr E. de Jong, hulpbisschop van Roermond.

Tussen 13.00 en 13.30 uur zal de bisschop een petitie aanbieden aan leden van de Tweede Kamer. De dag wordt afgesloten met een plechtige heilige Mis (Novus Ordo) in de Sint-Jacobuskerk aan de Parkstraat, niet ver van het Plein.