De kalender is bijgewerkt tot en met 31 mei 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Meimaand - Mariamaand: Op weekdagen Marialof na de H. Mis.

Pontificale Hoogmis door ZHE mgr Athanasius Schneider op zondag 3 juni.

16 januari 2010

Hulp aan Haïti

In Nederland kan betrouwbaar geld worden gegeven voor Haïti via Kerk in Nood te 's-Hertogenbosch, bankrekening 22.71.75.484.

Het internationale kantoor van Kerk in Nood heeft een bedrag van $ 70.000 toegekend aan Haïti als bijdrage om de eerste noden onder de slachtoffers van de aardbeving te lenigen. Het bedrag zal wordt besteed en verantwoord door de nuntius in Haïti, mgr Bernardito Auza. Het bedrag is bestemd voor water, voedsel, medicijnen en tenten.