De kalender is bijgewerkt tot en met 31 juli 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van de heilige Mis op zondag om 11.00 uur via YouTube kunt u hier bekijken.

30 augustus 2017

Informatiebulletin voor de maand september is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand september is verschenen. Deze maand onder meer aandacht voor het nieuwe seizoen van de volwassenencatechese, een nieuwe priester in de parochie, een nieuw apostolaat in Nederland, de komst van mgr J. Hendriks, hulpbisschop van Haarlem-Amsterdam, om het vormsel toe te dienen, en de plechtige viering van tien jaar Summorum Pontificum door de generaal-overste van de priesterbroederschap Sint Petrus met pontificale assistentie vanaf de troon.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin september' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Informatiebulletin september 2017