1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Actie Kerkbalans 2019: Wat is de kerk u waard?

U kunt nog deelnemen aan de jaarlijkse actie Kerkbalans. De inzameling vindt plaats voor onze eigen kerk en parochie. Klik hier voor meer informatie.

4 februari 2019

Informatiebulletin voor de maand februari is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand februari is verschenen. Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin februari' of klik op onderstaande afbeeldingen. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Klik op een van de pagina's voor een vergrote versie.

Pagina 1
Pagina 2