1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 31 augustus 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Wijziging op donderdag 22 augustus

De heilige Mis begint die dag niet om 11.00 uur maar om 11.30 uur.

6 februari 2019

Voetbedevaart Parijs-Chartres

Net zoals de afgelopen jaren zal ook dit jaar vanuit Nederland worden meegelopen met de jaarlijkse Pinksterbedevaart van Parijs naar Chartres. De bedevaart wordt dit jaar gelopen op 8, 9 en 10 juni 2019. Meer informatie, vooraanmelding en een verslag van de bedevaart van 2018 is te vinden op de website www.ecclesiadei.nl/chartres.

In het kader van de organisatie zijn wij op zoek naar vrijwilligers die te zijner tijd (ergens in de periode tussen Pasen en Pinksteren) bereid zijn om een of meerdere meditaties vanuit het Frans naar het Nederlands te vertalen. Mocht u bereid zijn een en ander te vertalen of heeft u vragen over de bedevaart dan kunt u een e-mail sturen aan chartres@ecclesiadei.nl of u tijdens de koffie na de Hoogmis op zondag melden bij David Oostveen.