De kalender is bijgewerkt tot en met 30 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van donderdag (17.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.

Kalender

Dit is de agenda van onze kerk. Hierin staan de tijden van de H.H. Missen en andere liturgische vieringen vermeld. De heiligenkalender - volgens het Missaal van 1962 - is eveneens opgenomen.

Alle H.H. Missen vinden plaats volgens de buitengewone vorm van de Romeinse ritus (Tridentijnse liturgie) van de Rooms-katholieke Kerk, tenzij anders vermeld.