De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

Doe mee aan actie Kerkbalans 2018 en stort uw bijdrage op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89

Klik hier voor meer informatie.

13 oktober 2010

Paus verheugd over reddingswerkzaamheden Chileense mijnwerkers

De hele wereld leeft vandaag mee met de Chileense mijnwerkers. Hun redding verloopt gestaag. In de vroege ochtend van donderdag 14 oktober (Nederlandse tijd) zullen zij hopelijk allen gered zijn.

Tijdens de wekelijkse algemene audiëntie sprak paus Benedictus XVI vandaag over de reddingswerkzaamheden. De volgende video vertelt over de pauselijke nabijheid bij de mijnwerkers.