De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

14 januari 2011

Programma Sint-Nicolaasacademie op zaterdag 15 januari 2011

In het najaar van 2010 gingen de maandelijkse lezingen van de Sint-Nicolaasacademie over het thema ‘Leven na de dood’. Deze reeks van lezingen zal worden afgesloten op zaterdag 15 januari.

Mgr J.M. Punt (foto), bisschop van Haarlem-Amsterdam, zal dan zijn visie op dit onderwerp geven aan de hand van een vraaggesprek.

Zoals altijd begint de bijeenkomst om 10.00 uur met een H. Mis in onze kerk. Aansluitend zal de lezing plaatsvinden in de zaal van de pastorie.

10.00 uur: Heilige Mis
10.45 uur: Koffie en thee in de pastorie