3 januari 2011

24-uurs aanbidding van het Allerheiligst Sacrament op 6 en 7 januari 2011

De initiatiefgroep die druk bezig is met de voorbereiding van het initiatief voor altijddurende Eucharistische aanbidding in Amsterdam op een nader te bepalen locatie, organiseert van donderdag 6 januari op vrijdag 7 januari een 24-uurs Eucharistische aanbidding. De aanbidding vindt plaats in de kapel van de Onze Lieve Vrouwekerk aan de Keizersgracht 218 b in Amsterdam.

De 24-uurs aanbidding start op 6 januari om 12.15 uur en eindigt op 7 januari om 12.15 uur. Bij aanvang en bij sluiting wordt een heilige Mis opgedragen (novus ordo). In de middag van 6 januari zijn er gesproken meditatieve momenten. Dit gebeurt ook op 7 januari tijdens de ochtenduren. Verder worden de heilige Rozenkrans en de Rozenkrans van de goddelijke Barmhartigheid gebeden. Tijdens de avonduren alsook de nachtelijke uren is er stille aanbidding of kan men op eigen initiatief gezamenlijk bidden.

Tijdens de avonduren en de nachtelijke uren dient u zelf te voorzien in koffie of thee. Het toilet is de gehele dag en nacht toegankelijk.

Indien u zeker weet dat u een bepaalde tijd aanwezig kunt zijn, dan zou de organisatie het op prijs stellen indien u zich van tevoren aanmeldt. Er dient namelijk altijd iemand aanwezig te zijn bij het Allerheiligst Sacrament. Inschrijven kan via het mailadres aanbidding.amsterdam@gmail.com.