De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

22 mei 2015

Huwelijksmis op zaterdag 23 mei

Op zaterdag 23 mei (Vigilie van Pinksteren) om 13.30 uur zal in onze kerk een Huwelijksmis worden opgedragen voor het bruidspaar Arthur Hartman en Gabriëlla Loomans. Bruid en bruidegom zullen elkaar tijdens deze heilige Mis het sacrament van het huwelijk toedienen.

Het bruidspaar is afkomstig uit Rijswijk. Zij zijn vaste bezoekers van de zondagsmis in onze kerk.