De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

26 mei 2015

Lezing over het Lam Gods

Woensdag 27 mei organiseert het Legioen van Maria om 19.00 uur een lezing in de pastorie. Eerwaarde heer Peter Van de Kerckhove, pr., spreekt over het Lam Gods, het wereldberoemde altaarstuk van de gebroeders Van Eyck uit de vijftiende eeuw dat zich bevindt in de Sint-Baafskathedraal te Gent, Belgiê.
Iedereen is van harte welkom.