De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

22 mei 2015

Huwelijksmis op zaterdag 23 mei

Op zaterdag 23 mei (Vigilie van Pinksteren) om 13.30 uur zal in onze kerk een Huwelijksmis worden opgedragen voor het bruidspaar Arthur Hartman en Gabriëlla Loomans. Bruid en bruidegom zullen elkaar tijdens deze heilige Mis het sacrament van het huwelijk toedienen.

Het bruidspaar is afkomstig uit Rijswijk. Zij zijn vaste bezoekers van de zondagsmis in onze kerk.