De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

10 mei 2015

Sicut sponsa ornata

Tijdens de feestelijke Hoogmis van vandaag - de vijfde zondag na Pasen en tevens Moederdag - ontving de uit Amerika afkomstige Michaela Kazyak voor het eerst de heilige communie. Getooid als bruidje van Christus (sicut sponsa ornata) mocht zij Hem voor het eerst ontvangen in de heilige hostie. Hieronder enkele beelden.

Na afloop van de H. Mis van vandaag poseerde Pastoor samen met de
als bruidje getooide eerstecommunicant op het priesterkoor
voor een foto bij het tabernakel.