De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van dinsdag 26 mei (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

6 mei 2015

Opbrengst Vastenactie 2015

Tijdens de vasten¬periode hebben we de vastenactie gehouden ter ondersteuning van het seminarie van de priesterbroederschap Sint Petrus in het Duitse Wigratzbad. De opbrengst bedraagt bijna € 3.000. Pater Patrick du Fay FSSP, rector van het seminarie, laat u hartelijk danken voor het ingezamelde bedrag en voor uw gebed om roepingen. De rector verzekert ons van het gebed van de seminariegemeenschap voor de intenties van de gelovigen in Amsterdam.