De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

6 mei 2015

Opbrengst Vastenactie 2015

Tijdens de vasten¬periode hebben we de vastenactie gehouden ter ondersteuning van het seminarie van de priesterbroederschap Sint Petrus in het Duitse Wigratzbad. De opbrengst bedraagt bijna € 3.000. Pater Patrick du Fay FSSP, rector van het seminarie, laat u hartelijk danken voor het ingezamelde bedrag en voor uw gebed om roepingen. De rector verzekert ons van het gebed van de seminariegemeenschap voor de intenties van de gelovigen in Amsterdam.