De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

16 mei 2015

Koorzangers gevraagd

De gregoriaanse schola’s van onze kerk verzorgen de zang tijdens de Hoogmis op zon- en feestdagen. Zowel de vrouwen- als de mannenschola zijn op zoek naar nieuwe koorzangers. Ook als u niet elke zondag kunt meezingen, bent u van harte welkom!

De vrouwenschola repeteert op zaterdagmiddag, de mannenschola op zondagmorgen. Een geschoolde zangstem is niet noodzakelijk, enthousiasme wel.

Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met de organist, de respectievelijke dirigenten of per e-mail: oudemis@agneskerk.org.