1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 31 augustus 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Wijziging op donderdag 22 augustus

De heilige Mis begint die dag niet om 11.00 uur maar om 11.30 uur.

16 mei 2015

Koorzangers gevraagd

De gregoriaanse schola’s van onze kerk verzorgen de zang tijdens de Hoogmis op zon- en feestdagen. Zowel de vrouwen- als de mannenschola zijn op zoek naar nieuwe koorzangers. Ook als u niet elke zondag kunt meezingen, bent u van harte welkom!

De vrouwenschola repeteert op zaterdagmiddag, de mannenschola op zondagmorgen. Een geschoolde zangstem is niet noodzakelijk, enthousiasme wel.

Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met de organist, de respectievelijke dirigenten of per e-mail: oudemis@agneskerk.org.