1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

16 mei 2015

Koorzangers gevraagd

De gregoriaanse schola’s van onze kerk verzorgen de zang tijdens de Hoogmis op zon- en feestdagen. Zowel de vrouwen- als de mannenschola zijn op zoek naar nieuwe koorzangers. Ook als u niet elke zondag kunt meezingen, bent u van harte welkom!

De vrouwenschola repeteert op zaterdagmiddag, de mannenschola op zondagmorgen. Een geschoolde zangstem is niet noodzakelijk, enthousiasme wel.

Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met de organist, de respectievelijke dirigenten of per e-mail: oudemis@agneskerk.org.