De kalender is bijgewerkt tot en met 31 oktober 2017, onder voorbehoud van wijzigingen.

Oktobermaand -- Rozenkransmaand

Rozenkransgebed voor het uitgestelde Allerheiligste Altaarsacrament tijdens het Marialof
van dinsdag tot en met vrijdag om 10.15 uur (voorafgaand aan de heilige Mis)

16 mei 2015

Koorzangers gevraagd

De gregoriaanse schola’s van onze kerk verzorgen de zang tijdens de Hoogmis op zon- en feestdagen. Zowel de vrouwen- als de mannenschola zijn op zoek naar nieuwe koorzangers. Ook als u niet elke zondag kunt meezingen, bent u van harte welkom!

De vrouwenschola repeteert op zaterdagmiddag, de mannenschola op zondagmorgen. Een geschoolde zangstem is niet noodzakelijk, enthousiasme wel.

Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met de organist, de respectievelijke dirigenten of per e-mail: oudemis@agneskerk.org.