De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van maandag 1 juni (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

27 oktober 2014

Plechtige Hoogmis met pontificale assistentie op zondag 2 november

Op zondag 2 november – 21e zondag na Pinksteren – zal Zijne Hoogwaardige Excellentie mgr dr J.W.M. Hendriks (foto), hulpbisschop van ons bisdom, het heilig Vormsel toedienen aan een groep van tien kinderen en volwassenen. De Bisschop zal ook pontificale assistentie verlenen bij de plechtige Hoogmis.

In de buitengewone vorm van de Romeinse ritus volgens het Missaal van 1962 wordt op zon- en feestdagen geen Requiemmis opgedragen. Daarom wordt de gedachtenis van de overleden gelovigen dit jaar niet gevierd op zondag 2 november maar op maandag 3 november.