1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 28 februari 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

Actie Kerkbalans 2019: Wat is de kerk u waard?

U kunt nog deelnemen aan de jaarlijkse actie Kerkbalans. De inzameling vindt plaats voor onze eigen kerk en parochie. Klik hier voor meer informatie.

10 juni 2016

Plechtig Lof uit dankbaarheid

In aansluiting op de gezongen heilige Mis vierden we vandaag een plechtig danklof bij gelegenheid van de viering van de 10-jarige priesterwijding van onze pastoor, de zeereerwaarde pater M. Kromann Knudsen FSSP, met achtereenvolgens de litanie van het Heilig Hart van Jezus, Te Deum (Grote God, wij loven U), Tantum ergo, plechtige zegen met het Allerheiligste Sacrament, en de aanroepingen 'Gezegend zij God'.