De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van maandag 1 juni (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

10 juni 2016

Plechtig Lof uit dankbaarheid

In aansluiting op de gezongen heilige Mis vierden we vandaag een plechtig danklof bij gelegenheid van de viering van de 10-jarige priesterwijding van onze pastoor, de zeereerwaarde pater M. Kromann Knudsen FSSP, met achtereenvolgens de litanie van het Heilig Hart van Jezus, Te Deum (Grote God, wij loven U), Tantum ergo, plechtige zegen met het Allerheiligste Sacrament, en de aanroepingen 'Gezegend zij God'.