De kalender is bijgewerkt tot en met 29 februari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

10 juni 2016

Plechtig Lof uit dankbaarheid

In aansluiting op de gezongen heilige Mis vierden we vandaag een plechtig danklof bij gelegenheid van de viering van de 10-jarige priesterwijding van onze pastoor, de zeereerwaarde pater M. Kromann Knudsen FSSP, met achtereenvolgens de litanie van het Heilig Hart van Jezus, Te Deum (Grote God, wij loven U), Tantum ergo, plechtige zegen met het Allerheiligste Sacrament, en de aanroepingen 'Gezegend zij God'.