De kalender is bijgewerkt tot en met 31 januari 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Ondersteun het onderhoud van ons kerkgebouw, uw kerkgebouw, en doe mee aan actie Kerkbalans 2020

Lees hier wat u kunt doen en maak uw gift over op bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89.

8 juli 2016

Verkoop religieuze artikelen

Sinds enkele weken bevindt zich in de centrale hal van de pastorie een vitrinekast met religieuze artikelen. Uitsluitend na de zondagse Hoogmis – tijdens het koffiedrinken – kunt u hier terecht voor gebedenboekjes, rozenkransen, heiligenbeelden, noveenkaarsen en tal van andere devotionalia. De ‘winkel’ is een initiatief van het echtpaar Ilan en Michelle de Vré en wordt ook volledig door hen beheerd.