De kalender is bijgewerkt tot en met 1 juni 2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

De live-uitzending van maandag 1 juni (11.00 uur) kunt u hier rechtstreeks volgen of terugkijken.
Ververs deze pagina als hier niet de juiste dag genoemd wordt.

8 juli 2016

Verkoop religieuze artikelen

Sinds enkele weken bevindt zich in de centrale hal van de pastorie een vitrinekast met religieuze artikelen. Uitsluitend na de zondagse Hoogmis – tijdens het koffiedrinken – kunt u hier terecht voor gebedenboekjes, rozenkransen, heiligenbeelden, noveenkaarsen en tal van andere devotionalia. De ‘winkel’ is een initiatief van het echtpaar Ilan en Michelle de Vré en wordt ook volledig door hen beheerd.