1919 - 2019: 100 jaar Sint-Agnesparochie

De kalender is bijgewerkt tot en met 30 september 2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

4 maart 2017

Informatiebulletin voor de maand maart is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand maart is verschenen. Hierin onder meer aandacht voor wat vasten en onthouding betekent, de vastenactie 2017, de Kruisweg op vrijdag en de lezing voor de Sint-Nicolaasacademie.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin maart' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.

Informatiebulletin maart 2017