Actie Kerkbalans 2023
Draagt u ook financieel een steentje bij aan uw parochie?
Bankrekening NL48 ABNA 0589 9700 89 ten name van Parochie van de H. Jozef te Amsterdam onder vermelding van ‘Kerkbalans 2023’.

14 november 2017

Weet u het nog?

In vorige edities van het Informatiebulletin en in de pastorie zijn zo nu en dan oproepen verschenen die tot doel hebben om het kerkelijk 'bedrijf' zo goed mogelijk te laten verlopen. In de praktijk blijkt dat niet iedereen hieraan gevolg geeft. Daarom graag nogmaals uw aandacht voor de volgende zaken:

➢ Laat het toilet in de pastorie netjes achter; spoel geen zaken door die niet in het toilet thuishoren; sluit het deksel.

➢ Leg geen kranten, folders, gebedskaarten of andere lectuur achter in de kerk; deze worden verwijderd.

➢ Parkeer uw auto niet op het kerkplein.

➢ Respecteer de eindtijd van het koffiedrinken op zondag: tot 13.15 uur.

➢ Laat uw eigen spullen niet achter op de pastorie.

Dank voor uw medewerking!