De kalender is bijgewerkt tot en met 30 juni 2018, onder voorbehoud van wijzigingen.

3 april 2018

Informatiebulletin voor de maand april is verschenen

Het Informatiebulletin van de Sint-Jozefparochie bij de Agneskerk voor de maand april is verschenen. Hierin aandacht voor de Wil van God versus de wil van mensen, de zesendertigste Pinksterbedevaart Parijs-Chartres en de lezing voor de Sint-Nicolaasacademie over het speelgoed van het kind Jezus.

Het bulletin is op deze site te vinden onder het tabblad 'Informatiebulletin april' of klik op onderstaande afbeelding. Ook bestaat de mogelijkheid om het blad elke maand gratis en in kleur per e-mail (klik hier) te ontvangen.